Milujete chlebíky, sendviče či bagety s chuťou čerstvých rajčín? Vypestujte si ich doma na balkóne. Stačí si prečítať pár rád a určite to zvládnete aj vy.
Vyskúšate praženicu s avokádom alebo lososom? Inšpirujte sa naším výberom ôsmich nevšedných receptov na praženicu a vajíčková klasika sa razom zmení na nový zážitok.
Vločky vám dodajú vlákninu a vajíčka zas kvalitné bielkoviny. Prečítajte si, ktoré potraviny sú na raňajky ideálne.
Michal Kordoš patrí ku gastronomickej špičke a sme radi, že s vylepšovaním receptúr pomáha aj u nás. Spolu s ním sme pripravili úplne nové rastlinné sendviče Sunshine Vege.
V rámci rubriky S bagetou po Slovensku sa na začiatku jari vyberieme k rozhľadniam, ktoré ponúkajú malebné výhľady a ešte sú aj samy osebe náramne fotogenické. Idete s nami?
Recepty starých mám vás presvedčia, že aj toto klasické jedlo sa dá urobiť na niekoľko nevšedných spôsobov. Ktorý z nich vyskúšate túto Veľkú noc vy?
Táto Veľká noc nebude ako tie predošlé. Obzvlášť preto by ste si ju mali spríjemniť dobrým jedlom. Niekoľko tipov na netradičné občerstvenie vám posielame od nás z Grotto.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.