Keď sa povie syr, väčšina z nás si takmer okamžite predstaví eidam. Aká je jeho história a ako spoznať ten pravý? To vám priblížime v tomto článku.
Upečte si spolu s nami raňajkové prekvapenie, ktoré bude mať zaručený úspech.
Nebudeme vám klamať, príprava trhaného bravčového mäsa vám potrvá niekoľko hodín. Ale tá lahodná chuť za to určite stojí. Skúste to podľa tohto receptu a presvedčte sa sami.
Nie je žiadnym prekvapením, že ženy a muži sa líšia v tom, čo najradšej raňajkujú. Potvrdzujú to napokon zahraničné štúdie, ale aj náš malý Grotto prieskum.
V tomto článku sa s vami podelíme o niekoľko tipov na jednoduché šunkové jednohubky. Nielenže sa parádne hodia k vínu, ale zaručene nimi potešíte každú návštevu.
Špalda je hviezdou medzi múkami. Niet divu, s takým obsahom vlákniny vás nadobro zbaví nadúvania aj vysokého cukru. Skvelým bonusom je, že si z nej pripravíte čokoľvek – od chleba cez bagety až po chutné koláče.
V spolupráci s agentúrou MN Force sme sa ľudí pýtali, aký majú názor na hotové bagety, sendviče a panini. Je pravda, že ich jeme len na cestách?
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.