Nazrite do našej výroby
Takmer ako doma! Aj u nás sa bagety plnia a pripravujú ručne, výnimkou je len krájanie šunky a syra, ktoré by sme tak pekne ručne nenaplátkovali. Každá paradajka či šalát prejde dôkladnou kontrolou, pokiaľ sa vôbec dostane na stôl na porcovanie. Pečivo, ako aj ostatné ingrediencie, sú pod drobnohľadom vedúcej výroby. Tá má celý ten výrobný orchester pod palcom od malého lístočka šalátu až po hotovú zabalenú bagetu.
Všetko pod jednou strechou
Hotové produkty dodávame na pulty už do 12 hodín od výroby. Čerstvé a svieže ich nájdete minimálne 5 dní, no obvykle sú preč ešte v ten deň.
-
Spoľahliví dodávatelia
Používame iba suroviny, ktorých pôvodu a kvalite stopercentne veríme. Aktuálne spolupracujeme s 20 dodávateľmi zo Slovenska, Česka aj Nemecka.
-
Spoločne ladené chute
O výslednej receptúre okrem kuchárov rozhoduje celý podnik – majitelia, obchodní reprezentanti, kontrolóri kvality aj samotní zamestnanci.
-
Vzájomná spolupráca
Pečivo naplnené dresingom putuje po páse a každý zamestnanec do neho vloží konkrétne suroviny – od mäska, čerstvej zeleniny až po lahodný syr.
-
Expresná distribúcia
Vďaka nočnej distribúcii dostaneme produkty na pulty už do 12 hodín od výroby. Vlastná distribúcia po celom Slovensku je zárukou, že každé ráno dodávame teda našim zákazníkom úplne čerstvé výrobky.
Certifikáty
Bezpečný výrobný proces
V Grotto máme dlhé roky zavedený systém HACCP, ktorý je garanciou najvyššej kvality a zdravotnej nezávadnosti nášho výrobného procesu.