Pozreli sme sa na mýty, ktoré o našich výrobkoch kolujú, a prinášame vysvetlenia k možným nejasnostiam.
Francúzi nezačnú deň bez chutnej bagety. Taliani zas obľubujú nadýchané ciabatty, ktoré si pripravujú na spôsob sendviča. Pozrite si, aké druhy pečiva raňajkujú národy vo svete.
Žemľa s vnútornosťami či vyprážané guličky z ryže. Aj tie najexotickejšie jedlá chutia v gastronomickom raji menom Taliansko výborne.
Zatiaľ čo mnohí v lete oddychujú, v Grotto nezaháľame. Aj vďaka tomu sme si pre vás stihli pripraviť niekoľko chutných noviniek.
V bagetách Grotto nenájdete žiadne špeciálne prípravky ani chemické prísady, ktoré by predlžovali ich trvanlivosť. Predsa však vydržia čerstvé až päť dní. Ako je to možné?
Slováci milujú debrecínsku bagetu, Česi nedajú dopustiť na chlebíčky. A na čom si pochutnávajú ľudia v Portugalsku, USA či vo Vietname?
Aké chuťovky chystáme a čo všetko sme v poslednej dobe stihli? Dočítate sa v našom letnom súhrne noviniek.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.