Milujete chlebíky, sendviče či bagety s chuťou čerstvých rajčín? Vypestujte si ich doma na balkóne. Stačí si prečítať pár rád a určite to zvládnete aj vy.
Vločky vám dodajú vlákninu a vajíčka zas kvalitné bielkoviny. Prečítajte si, ktoré potraviny sú na raňajky ideálne.
Michal Kordoš patrí ku gastronomickej špičke a sme radi, že s vylepšovaním receptúr pomáha aj u nás. Spolu s ním sme pripravili úplne nové rastlinné sendviče Sunshine Vege.
V rámci rubriky S bagetou po Slovensku sa na začiatku jari vyberieme k rozhľadniam, ktoré ponúkajú malebné výhľady a ešte sú aj samy osebe náramne fotogenické. Idete s nami?
Keď sa povie syr, väčšina z nás si takmer okamžite predstaví eidam. Aká je jeho história a ako spoznať ten pravý? To vám priblížime v tomto článku.
Nie je žiadnym prekvapením, že ženy a muži sa líšia v tom, čo najradšej raňajkujú. Potvrdzujú to napokon zahraničné štúdie, ale aj náš malý Grotto prieskum.
Špalda je hviezdou medzi múkami. Niet divu, s takým obsahom vlákniny vás nadobro zbaví nadúvania aj vysokého cukru. Skvelým bonusom je, že si z nej pripravíte čokoľvek – od chleba cez bagety až po chutné koláče.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.