Bryndzová, šunková či cuketová? Postačí vám pečivo, zopár základných prísad a chutné zapekanky máte o chvíľu hotové.
O kvások sa musíte starať niekoľko dní. Ako si upiecť chutný kváskový chlieb a čo tomu predchádza? Dozviete sa v článku.
Gyros, vafle či quesadilla. Pozrite sa, ako si pripraviť svetoznámy street food v pohodlí vášho domova.
Na pulty prinášame novú syrovú bagetu a bagetu so zemiakovým šalátom.
Prinášame vám recepty na chrumkavé slané pochúťky, ktoré sú ako stvorené pre večerné chvíle pohody v spoločnosti priateľov či dobrého filmu.
Aké základné typy syrov poznáme? A odkiaľ pochádzajú najslávnejšie druhy ako brie, čedar či ricotta? Dozviete sa v našom krátkom sprievodcovi svetom syrov.
Dať si langoš či kakaového slimáka od pouličného predajcu? To je v Maďarsku vždy dobrý nápad. Naši južní susedia však milujú aj nátierku, ktorá súvisí s jedným slovenským regiónom. Ktorým? Dozviete sa v článku.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.